کتاب آموزش شیرینی، کیک، دسر و مربا

نوع فایل
PDF
حجم فایل
13.4MB
نویسنده
تاریخ انتشار
۲ شهریور ۱۳۹۷
دسته بندی
تعداد بازدید
45 بازدید
رایگان
 خرید این محصول

کتاب آموزش شیرینی، کیک، دسر و مربا

کتابی بسیار جامع برای علاقه مندان به آشپزی مخصوصا کیک و دسر و شیرینی که گام به گام شما را در درست کردن دسرها و کیک های خوشمزه راهنمایی میکند. روش های درست کردن کیک و دسر و مربا و شیرینی سعی شده به راحتی و به آسانی در این کتاب بیان شود. از جمله آموزشهای موجود در این کتاب عبارتند از: باقلوا، بستنی، بامیه، بستنی ایتالیایی، بستنی سنتی، بسکویت نمکی، پن کیک، تارت توت فرنگی، چای نعنا، حلوا، دسر سیب، دونات و غیره

 

مشخصات فایل:
عنوان: کتاب آموزش شیرینی کیک، دسر و مربا
مولف: مجله ویستا
تعداد صفحات: ۵۳۲
زبان: فارسی

 

مطالعه بیشتر

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.